コーンパンのレシピ Cornbread Recipe

私はビーガンですから、いつもレシピを見つけたら、代用する材料を考えて下準備をします。料理手は初心者レベルなので、自分でレシピを考えるわけでもないんですね(笑)。今日のレシピはコーンミールのパッケージに書いてあありましたが、自分で代わり材料を考えました。日本とアメリカの材料計り方が異なるため、カップなどをccにしました。

Since I am vegan, whenever I see a recipe I always have to think about my substitutions and special preparations.  I am an amateur cook so I definitely did not think of this recipe myself.  Actually, it was on the back of the package of cornmeal, I just made some “changes”.  In Japan people measure ingredients in mL rather than cups and teaspoons, so I have written some conversions.

乾き材料 Dry Ingredients

コーンミール Yellow cornmeal   1Cup(250cc)

全粒粉 Whole wheat flour    1/2 Cup(125cc)

小麦粉 White flour    1/2 Cup(125cc)

砂糖 White sugar    1/4 Cup(62.5cc)

代用卵の粉Red Baron Egg Substitute    1 Tablespoon(15cc)

ベーキングパウダーBaking Powder     1 Tablespoon(15cc)

塩 Salt    1 Teaspoon(5cc)

液体材料 Wet Ingredients

アーモンドミルク Almond Milk     1 Cup 3 Tablespoons(295cc)

油 Oil    1/4 Cup(62.5cc)

他の材料 Other Ingredients

動物性食品のないベジタリアン用バッター Earth Balance Vegan Margarine

パンケーキシロップ Pancake Syrup

 

1)オーブンを425度F(218度C)に予熱する。Preheat the oven to 425F.

2)乾き材料を大きなボウルに入れて、フォークで混ぜる。Combine and mix the dry ingredients in a large bowl using a fork.

3)液体材料を追加してよく混ぜる。Add the wet ingredients to the dry and mix well.

4)オーブン用丸いパンをビーガンバッターで塗る。Grease a round oven pan using Earth Balance.

5)材料をパンに注いで、オーブンに入れて、25分で焼く。Pour the ingredients into the greased pan and bake for 25 minutes.

6)フォークをパンに入れて、綺麗に抜ければ完成です。Test the bread with a fork, if it comes out of the bread clean, your bread is finished.

7)バッターで完成したコーンパンの上面を塗る。Rub some earth balance onto the top of the warm bread.

8)シロップをかけて美味しく食べましょう。Drizzle on some syrup and enjoy!

 

興味があればユーチュブでこのレシビを作りました。録画がまた下手だし、言葉も不自然なので、きっと面白い間違いを見れるかもしれないです!このレシピを美味しくするコツが知れば、ぜひコメントやメッセージで教えてください。

If you are interested please check out my cornbread video in Japanese on Youtube.  I am terrible at taking video, and my Japanese is all nervous and hesitant, so you are sure to notice some funny mistakes.  If you know of anyway I can make this recipe taste better, please let me know!

Saishoku Tengoku bakes cornbread.

 

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